(untitled) (Historia, 2021)
Die verhouding tussen geskiedenis en ekonomie het ’n historiese ontwikkeling onder-gaan wat saamhang met die verandering van hulle onderskeie objekte en metodes. Daarbenewens het ekonomiese geskiedenis as ’n afsonderlike kennis- en oorgangsge-hied tussen die twee wetenskappe ontwikkel waarop historici en ekonome werksaam is.