(untitled) (Historia, 2021)
1. J.D. OMER-COOPER History of Southern Africa 2. J.S. BERGH (red.) Die Herdenkingsjaar 1988: Portugese, Hugenote en Voortrekkers 3. CELESTINE PRETORIUS (red.) Op trek: die daaglikse lewe tydens die Groot Tre 4. J.C.H. GROBLER Politieke Icier ofmeeloper? Die lewe van Piet Grobler 1873-194 5. ROBERT I. ROTBERG The Founder: Cecil Rhodes and the pursuit of power 6. P.H.R. SNYMAN Danielskuil: van Griekwa-buitepos tot dienssentrum 7. CJ. BARNARD Die vyf swemmers: die ontsnapping van Willie Steyn en vier medekrygsgevangenes uit Ceylon, 1901 Kaapstad: Tafelberg- Uitgewers 8. M.C. VAN ZYL (red.) Noord- Transvaalrugbu 50 9. NA.COETZEE Legende en sage 10. D. NORTHRUP Beyond the Bend in the River: African labor in Eastern Zaire, 1865-194 11. W.I.J. BOOT Dt Nederlandsche Maatschappij voor de Walvischvaart 12. ROY STRONG The Cult of Elizabeth: Elizabethan portraiture and pageantry 13. CHARLES C. TRENCH The Indian Army and the King’s enemies 1900-1947