(untitled) (Historia, 2021)
1. D.J. KOTZE-, Communism and South Africa. Tafelberg, 1979, 204pp 2. Maritieme geschiedenis der Nederlanden, in 4 delen; De Boer Maritiem, Bussum, 1976-79, prijs f.ll0 per deel 3. JAN TER HAAR, Een wissel op de toekomst... en ’t veleden en ’t heden mn Diest &GeeTling & Raven, wisselmakelaars sinds 18’7. Koninklijke Drukkerij en Uitgeverij, Amsterdam, 1979, 94 pp. 4. MICHAEL IGNATIEFF; A Just Measure of Pain. The penitentiary in the IndustrIal Revolution 17’0-18’0. Macmillan, London and Basingstoke. 1978. notes, bibliography. index. illustrations. 257 + pp 5. ATTEMA en anderen, Uit Suriname’s hislorie, Fragmenten uit een bewogen verleden - From Suriname’s history, Fragments from a stirring past; Suriname Aluminum Company (Suralco) Suriname; De Walburg Pers, Zutphen 1980; 192pp, prys Ned.f.36. 6. THELMA GUTSCHE: There was a Man, the Life and Times of Sir Arnold Theiler, K.C.M.G., of Onderstepoort, pp. X-488. ill. Kaapstad. Howard Timmins. Kaapstad, 1979. x+ 488 pp.. ill.. R27,50 7. LES SWITZER AND DONNA SWITZER. The Black Press in South Africa and Lesotho Boston. G.K Hall. 1979. xix + 307pp 8. PIETER W. DICKSON, Kissinger and the meaning of history, Cambridge Univ. Press, 1978, 197pp.