(untitled) (Historia, 2021)
1. A. Davey, The British Pro-Boers 1877-1902 2. M.M. Boshoff (red.) French Publications on South Africa 3. B. Schoeman, My Lewe A die Politiek 4. P.M. Hayes, The Twentieth Century, 1880-1939 5. J.F. Schwar & R. W. Jardine (tr. & ed.), The Letters of Gustav Steinbart 6. P.J. de Vos, Die Sosiale Denke van die Antieke Nabye Ooste en Die Sosiale Denke van die ou Grieke en Romeine 7. P. Tobias (ed.), The Bushmen 8. J.R. Bruijn, Het gehg der zeelieden 9. H. Toerien & G. Duby , Ons Kuns 10. P.B. van der Watt; Die Nederduitse Gereformeerde Kerk 11. A.P. Cartwright & N. Cowan, The Old Transvaal, 1834-1899 12. G.B. Dickason, Cornish Immigrants to South Africa, 1820-1920 12. J.C. Moll (red.), F. W. Reitz - outobiografie 13. F.A. van Jaarsveld, Omsingelde Afrikanerdom 14. J. van der Byl (samesteller) Die Familie Roux en H.P. Kotze (samesteller) Geslagregister van TJ. Kotzeeen M.G. Louw 15. J.D. Fage, An Atlas of African History