(untitled) (Historia, 2021)
1. Kingsley Fairbridge: his Life and Verse 2. C. M. Bakkes: Die Britse Deurbraak aan die Benede-Tugela op Majubadag 1900 3. P. J. Coertze: Suid-Afrika binne Afrika-Verband 4. John Fisher: Paul Kruger; his Life and Time 5. H. Spohr: Ferdinand Krauss, Travel Journal 6. G. W. S. Barrow: The Kingdom of the Scots 7. P. J. Coertze: Gebeure en Ontwikkelinge in Afrika 8. G. B. Dickason: Irish Settlers to the Cape 9. A. Tuck: Richard II and the English Nobility 10. G. S. P. Freeman-Grenville: Chronology of African History 11. G. J. Schutte: De Nederlandse Patriotten en de kolonien 12. J. Briggs & E. Sellers: Victorian Nonconformity 13. Van Stamverwante Bodem deur dr. J. Ploege