(untitled) (Historia, 2021)
1. Pama, C.: Die Wapens van die ou Afrikaanse Families) 2. Fontein -’n driemaandelikse tydskrif vir kuns in Suidelike Afrika 3. Van Alphen, dr. G.: Jan Reeps en zijn onbekende kolonisatiepoging in Zuid-Amerika, 1692 4. Schiffers, H.: Afrika als Avontuur