(untitled) (Historia, 2021)
Die volgende geskiedenis behandel net die direkte afstammelinge van die Voortrekker-Uyse, vanaf die eerste Uys-kolonis wat in die Kaap aange· kom het en verder vanaf ou Jacobus Johannes Uys aan wie die Bybel deur die Engelse inwoners van Grahamstad geskenk is.