(untitled) (Historia, 2021)
As gevolg van die skilderes se periodieke studiereise oorsee, is ’nnatuurlike indeling van haar werk moontlik. Hierdie tydperke word ookduidelik in hasT werk weerspieel. ’n Behandeling van Emily Fern sewerk san die hand hiervan is gewens, omdat op hierdie wyse die vorderingin tegniek en stylontwikkeling duidelik waarneembaar word