(untitled) (Historia, 2021)
Daar bestaan in veral die Westerse beskawingsmilieu groot waardering vir die Franse kultuur. Dit is derhalwe vir die versamelaar van boeke, maar veral ook die kultuurhistorikus, ’n uitsonderlike ervaring om kennis te neem van ’n werk waarin ’n "voëlvlug" van enkele waardevolle werke in die Bibliothèque nationale de France (BnF) onderneem word.