Sukarno. A political biography, J.D. Legge : boekbespreking (Historia, 2021)
Die Republiek Indonesië omvat die grootste eilanderyk ter wêreld met tans 200 miljoen inwoners, die vyfde talrykste nasie ter wêreld. Daarom verdien die belangrikste stigter van die Republiek in 1945, Sukarno, aandag buite sy land. Die Noord-Amerikaan, prof. J.D. Legge van die Monash University, het in 1984 'n boeiende biografie van Sukarno geskryf, dit herskryf en in 1990 gepubliseer.
Keywords: C. De Jong; Republiek Indonesië; prof. J.D. Legge; Noord-Amerika; Monash University; Sukarno; Tegniese Kollege; Nederland; Wes-Nieu Guinee; University of South Africa