BOOK REVIEWS (Historia, 2021)
1. J.D. OMER-COOPERHistory of Southern Africa 2. J.S. BERGH (red.)Die Herdenkingsjaar 1988: Portugese, Hugenote en Voortrekkers 3. CELESTINE PRETORIUS (red.)Op trek: die daaglikse lewe tydens die Groot Tre 4. J.C.H. GROBLERPolitieke Icier ofmeeloper? Die lewe van Piet Grobler 1873-194 5. ROBERT I. ROTBERGThe Founder: Cecil Rhodes and the pursuit of power 6. P.H.R. SNYMANDanielskuil: van Griekwa-buitepos tot dienssentrum 7. CJ. BARNARDDie vyf swemmers: die ontsnapping van Willie Steyn en vier medekrygsgevangenes uit Ceylon, 1901Kaapstad: Tafelberg- Uitgewers 8. M.C. VAN ZYL (red.)Noord- Transvaalrugbu 50 9. NA.COETZEELegende en sage 10. D. NORTHRUPBeyond the Bend in the River: African labor in Eastern Zaire, 1865-194 11. W.I.J. BOOTDt Nederlandsche Maatschappij voor de Walvischvaart 12. ROY STRONGThe Cult of Elizabeth: Elizabethan portraiture and pageantry 13. CHARLES C. TRENCHThe Indian Army and the King's enemies 1900-1947