n Kwarteeu oud : die Historiese Genootskap van Suid-Afrika, 1956-1981 (Historia, 2021)
-
Keywords: Historical studies; Federasie vir Afrikaanse Kultuur; Transvaal Teachers Association; FAK; Matric subjects; History; Historia; Historical Association of South Africa