Lotgevallen van drie broers Douwes Dekker in de Anglo-Boerenoorlog 1899-1902. 2.Ernest Douwes Dekker (vervolg) en Jule Douwes Dekker (Historia, 2021)
-   ,, ,,, ,, Prisoners-of-War, Buys, S.B., Train robberies
Keywords: Douwes-Dekker brothers; History; Douwes Dekker J.A.J.; Sprinkhaansnek; Anglo-Boer War; Douwes Dekker; E.F.E.; Prisoners-of-War; Train robberies