Die verhouding tussen die Bakgatla Bagamotsha en die blankes in die landdrosdistrik Pretoria tot 1881 (Historia, 2021)
-
Keywords: Missionaries; Land; Whites; Traditional medicine; Pretoria; Bogadi; Bakgatla Bagamotsha