Kort opsomming van die inleidende gedagtes uitgespreek tydens die vergadering van die federale raad en die hoofbestuur van die Transvaalse afdeling van die Historiese Genootskap van Suid-Afrika op Vereeniging : In die saal van die hoërskool Drieriviere) op 15 September 1973 (Historia, 2021)
-
Keywords: History education; Historia; History; Historiese Genootskap van Suid-Afrika; History in Schools