Book Reviews (Historia, 2021)
1. Pama, C.: Die Wapens van die ou Afrikaanse Families)2. Fontein -'n driemaandelikse tydskrif vir kuns in Suidelike Afrika3. Van Alphen, dr. G.: Jan Reeps en zijn onbekende kolonisatiepoging in Zuid-Amerika, 16924. Schiffers, H.: Afrika als Avontuur