Book Reviews (Historia, 2021)
1. Den Boer, W.; Hugenholtz, F. W. N.; Lochner, Th. J. G.: Gestalten der Geschiedenis Bin de Oudheid, de Middeleeuwen en die Nieuwe Tijd  2. Pankhurst, Richard: An Introduction to the Economic History of Ethiopia from early times to 1800 3. Van Tonder, dr. J. J. (red.): Veertien Gedenktekens van Suid-Afrika 4. Kriiger, D. W.: The Age of the Generals. A Short Political History of tb Union of South Africa, 1910-1948 5. Beloch, Karl Julius: Bevolkemngsgeschichte Italiens6. Swanberg, W. A.: First Blood: The Story of Fort Sumter 7. Hofmann, Hans Hubert: Der Hitlerputsch. Krisenjahre Deutscher Geschichte 8. De Jong, 0. J.: De Reformatie in Culemborg 9. Pama, C.: Rietstap's Handboek der Wapenknnde  10. Ploeger, dr. J. en Orban, H.: Besonderhede in verband met De Volksstem en Wallach's Drukkers en Uitgewers Maatskappy Beperk, 1873-1960