Vooroordeel teen die Afrikaanse skoolgeskiedenis (Historia, 2021)
Hierdie omskepte M.Ed.-verhandeling wat mnr. F. E. Auerbach in Augustus 1963 by die Universiteit van die Witwatersrand ingedien 'het, is reeds te voTe in hierdie blad bespreek} Dit is nie my doel om te herhaal wat ek voorheen oor Auerbach se propagandistiese geskrifte gese bet nie. Sekere aspekte verdien egter verdere aandag vanwee aantygings wat teenoor die Mrikaanse skryw~rs van skoolgeskiedenisboeke gemaak word en die aanval op die Afrikaner se lewens- en wereldbeskouin
Keywords: School textbooks; History; Auerbach