Winners of the Johan Bergh Historia Award/ Wenners van die Johan Bergh HistoriaToekenning (Historia, 2021)
EnglishWe would like to extend our warmest congratulations to the winners of this year's Johan Bergh Historia Award. It is awarded to the top third year student in History at participating South African universities. AfrikaansOns wil graag die wenners van hierdie jaar se Johan Bergh Historia Toekenning van harte geluk wens. Dit word toegeken aan die top derdejaarstudent in Geskiedenis by deelnemende Suid-Afrikaanse universiteite.