G. Baines and P. Vale (eds), Beyond the Border War: New Perspectives on Southern Africa’s Late Cold War Conflicts: Die Grensoorlog (Historia, 2021)
Die Grensoorlog het diep spore in Suid-Afrika en suider Afrika se geskiedenis gelaat. Die konflik was een wat vandag soms beskryf word as "a small war". Dog so klein was dit nie heeltemal nie; miskien het dit net minder aandag in die Westerse media geniet. Die begin, duur en afloop daarvan is van historiese en politieke belang.