Professor Christian Johan Barnard (17 Maart 1923 – 6 Maart 2009) (Historia, 2021)
Vriendskap staan heelbo - sonder leerstuk, sonder leraar, sonder getuie, sonder handtekening, sonder wet, sonder belofte, sonder onderneming, sonder afwagting, sonder vooruitskouing. Al wat hy vra, is twee vriende. Christian Johan Barnard was my vriend ; hy het baie vriende gehad, en hy was lojaal aan almal.